DOLAR 19,1519 0.14%
EURO 20,8152 0.25%
ALTIN 1.209,38-0,31
BITCOIN %
Bitlis

HAFİF KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahlat’taki Millet Bahçesi’nde  Hummalı Çalışma Sürüyor

Ahlat’taki Millet Bahçesi’nde Hummalı Çalışma Sürüyor

ABONE OL
22 Nisan 2021 09:19
Ahlat’taki Millet Bahçesi’nde  Hummalı Çalışma Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 400 bin metrekarede oluşturulan Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Ahlat Belediyesi’nin ortak yürüttüğü proje kapsamında yapımı süren Millet Bahçesi’nde yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, etnospor, güreş, atlı okçuluk ve 50 çadırlık bir alan oluşturuldu.Çarho mevkisindeki Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, yaptığı açıklamada, Millet Bahçesi’nin başta Ahlat olmak üzere çevre illerden gelecek insanların nefes alacağı bir mekan haline geleceğini söyledi.  Yaklaşık 400 bin metrekarelik alanın 135 bin metrekarelik kısmının kullanım alanı olarak değerlendirildiğini belirten Kiler, şöyle konuştu:”Burası 80 bin metre yeşil alan ve 13 kilometre de yürüyüş alanı oluşturulan muhteşem bir yer.
Türkiye’nin en büyük ikinci Millet Bahçesi olma özelliği taşıyor. Burada inceleme yaptıktan sonra kendim de bir ağaç diktim. Alanda yaklaşık 1900 yetişmiş ağaç dikilmiş.
Ahlat taşıyla kaplanmış 3 köprü inşa edilmiş. Belediye başkanımız gece gündüz demeden burada çalışıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.