DOLAR 20,4034 1.52%
EURO 22,0741 2.05%
ALTIN 1.280,391,90
BITCOIN 5677501,26%
Bitlis
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Gençlik Derneğinden  Gazetemize Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneğinden Gazetemize Ziyaret

ABONE OL
17 Temmuz 2020 18:45
Anadolu Gençlik Derneğinden  Gazetemize Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’te faaliyet gösteren Anadolu Gençlik Derneği yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.
Anadolu Gençlik Derneğinin amacı gençleri her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutup milli değerlere bağlı olarak yetiştirmek olduğunu ifade eden Anadolu Gençlik Derneği Bitlis Şube Başkanı Abdurrahim Doğru sözlerini şu şekilde sürdürdü.
Bu yola çıkarken tek amacımız Allah’ın rızasını kazanarak gençleri terörizm ve uyuşturucu batağından kurtarmaktı. Kurulduğumuz günden bu yana bir şok genç kardeşimize ulaşıp dertlerini dinleyip bir nebzede olsa çareler üretmeye çalıştık. Her yıl gençlerle kuran kursları tarihimiz üzerine dersler ve yaz tatili etkinlikleri yaparak kötü çevreden onları alı koymaya çalışıyoruz.
Gerçekten bizim gençlerimizden başka tutunacak hiçbir dalımız yok. Yarın ülkemizi gençler yönetecek gençlerin iyi yetişmesi demek gelecek yıllara sağlam adımlara basmak demektir. Bizler de Anadolu Gençlik Derneği olarak tek şiarımız gençlerimizi bataklıktan kurtarmaktır.İşsizlik ilimizde hat safhaya ulaşmış durumda işsiz kalan gençlerimiz esrar,eroin gibi uyuşturucu maddeler kullanıp çeşitli terör örgütlerini çok rahat kandırabileceği kitleler haline gelebilmektedir.
Bizlerde önce gençlerimiz için neler yapabiliriz,onları nasıl bu kötü ortamlardan uzak tutabiliriz diye gece gündüz çalışıyoruz.
Hiçbir gencimiz aslında kötü değildir. Sadece koşulların öyle yaptığına inanıyoruz. Gençlerimizin koşullarının iyileştirilmesi durumunda nasıl güzel nesiller yetiştireceğimizi de yaptığımız etkinliklerle çok iyi görüyoruz.
Bizim amacımız tüm gençlerimizi kötülükten alı koyup milli değerlerini bilen geçmişi anlayıp geleceğine yön verebilen bir nesil yetiştirmektir. Şeklinde konuşup sözlerine son verdi.
Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Abdurrahim Doğruya yönetim kurulu üyeleri Zeynel Uluç ve Yılmaz demir eşlik etti.
Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazete sahibi Nejdet Olcay; Ziyaretiniz için öncelikle teşekkür ediyorum.
Ayrıca ülkemizin ve ilimizin başlıca sorunu haline gelen gençlerin uyuşturucu ve terör örgütlerine katılımı gibi konuları ele alıp çalışmalar yaptığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlerde Bitlis’in yerel basını olarak gençlerimiz, geleceğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz..
Bu anlamlı çalışmada Bitlis’in en eski gazetesi olan Dideban Gazetesi’ni de unutmadığınız için teşekkür ederim.İfadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.