DOLAR 19,0540 0.13%
EURO 20,5095 -0.63%
ALTIN 1.211,44-0,66
BITCOIN 524252-1,39%
Bitlis
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitlis’te Amonyum  Nitratla Güçlendirilmiş  El Yapımı Patlayıcı İle Top Mühimmatı Bulundu

Bitlis’te Amonyum Nitratla Güçlendirilmiş El Yapımı Patlayıcı İle Top Mühimmatı Bulundu

ABONE OL
27 Nisan 2021 09:04
Bitlis’te Amonyum  Nitratla Güçlendirilmiş  El Yapımı Patlayıcı İle Top Mühimmatı Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’te PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda 25 kilogram amonyum nitrat ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı ve top mühimmatı ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bitlis Jandarma Komutanlığı ekipleri, il merkezine bağlı Kayalıbağ köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye gizlenmiş yaşam malzemesi ve patlayıcı olduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine dün, terör örgütü mensuplarını bulmak, etkisiz hale getirmek, kullanmış oldukları sığınak, barınak ve depoları imha etmek maksadıyla “Eren-11 Şehit Uzman Jandarma Çavuş Eyup Fidan 2021-17 Operasyonu”nu başlatıldı.
Operasyonda, Kayalıbağ köyü kırsalında 25 kilogram amonyum nitrat ile güçlendirilmiş RF komutalı el yapımı patlayıcı düzeneği, 2 aydınlatma mühimmatı ve top mühimmatı ele geçirildi.
Delil niteliği taşıyan malzemeler Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla muhafaza altına alındı, diğer malzemeler ise yerinde imha edildi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.