DOLAR 20,7506 -0.19%
EURO 22,2803 0.02%
ALTIN 1.309,73-0,19
BITCOIN %
Bitlis
15°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bitlis’te İçme Suyu Ve Kanalizasyon Alt  Yapısı İçin Kapsamlı Çalışma Başlatıldı

Bitlis’te İçme Suyu Ve Kanalizasyon Alt Yapısı İçin Kapsamlı Çalışma Başlatıldı

ABONE OL
15 Mayıs 2019 00:17
Bitlis’te İçme Suyu Ve Kanalizasyon Alt  Yapısı İçin Kapsamlı Çalışma Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’te İçme Suyu Ve Kanalizasyon Alt Yapıl Çalışmalarının Bitirilmesi İçin Kapsamlı Bir Çalışma Başlatıldı

Bitlis’in kanayan yaralarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı sorununun çözülmesi için geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Mahalleler adeta şantiyeye dönüştü.
Belediye tarafından ihale edilerek başlatılan çalışmalar, 9 farklı bölgede 150 çalışanla devam ediyor.
Çalışmaların bitirilmesi halinde, Bitlis’in en büyük sıkıntılarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon sorunun ortadan kaldırılacağı bekleniliyor. İş makinelerinin giremediği dar sokaklarda çalışmalar tamamen insan gücüne dayalı yapılıyor. Bitlis’in coğrafi konumu nedeniyle çalışmalar zorlukla yapılıyor.
9 farklı bölgelerde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yetkili firmadan çalışmalar hakkında bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Tanğlay, Bitlis’in kanayan yarası olan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarının bitirilmesi için gerekli tüm gayretleri sarf edeceklerini belirtti.
Bir yanda çalışmaları yerinde inceleyen Tanğlay, bir yandan da vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Metruk duruma düşen tescilli yapılara bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlara Tanğlay, hep birlikte bu sorunları çözeceklerini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.