Bitlis İl Özel İdaresine bağlı ekipler, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Özel İdaresinin 9 şantiye, 90 personel ve 60 iş makinesiyle karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Karla mücadele ekiplerinin, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan yerleşim yerlerinin yolunu açmak için çalışmalara devam ettiği kaydedilen açıklamada, “Ağır kış şartlarının yaşandığı Bitlis’te vatandaşların mağduriyet yaşamaması için karla mücadele çalışmalarını hızlandıran İl Özel İdaresi, iki gündür etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kapanan 240 köy yolunun ulaşıma açılması için 9 şantiye, 90 personel ve 60 iş makinesiyle karla mücadelesine devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.
AHLAT
12 saat önceBİTLİS
12 saat önceBİTLİS
14 saat önceBİTLİS
2 gün önceBİTLİS
5 gün önceBİTLİS
6 gün önceADİLCEVAZ
12 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.