Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Bitlis Belediyesinin Yeni Hizmet Binasını Ziyaret Etti.
Vali Oktay Çağatay, Bitlis Belediyesinin yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Bitlis Belediyesi ziyaretinde Vali Çağatay’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar eşlik etti. Vali Çağatay ve beraberindekileri Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay karşıladı. Yeni Belediye Binasını gezen Vali Çağatay, bina içerisinde bulunan birimler hakkında Belediye Başkanı Nesrullah anğlay’dan bilgi aldı.
Bitlis Belediyesinin birimlerini gezen Vali Çağatay, burada çalışan belediye çalışanlarına kolaylıklar diledi.
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Oktay Çağatay ise Belediye Başkanına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
GENEL
25 Mart 2023GÜNDEM
25 Mart 2023ADİLCEVAZ
25 Mart 2023ADİLCEVAZ
25 Mart 2023ADİLCEVAZ
25 Mart 2023ADİLCEVAZ
25 Mart 2023ADİLCEVAZ
25 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.