Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, 29.03.2021 tarihinde yapılan Bitlis Eren Üniversitesi Senato Toplantısı’na çevrimiçi olarak katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a toplantıya katılımları dolayısıyla teşekkür etti. Üniversitenin faaliyetlerine ilişkin bir sunum yapan Rektör Elmastaş, pandemiyle birlikte başlayan uzaktan eğitim süreci, yürütülen çalışmalar ve üniversitenin geleceğine dair vizyonu hakkında bilgi verdi. Toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, yükseköğretim konusundaki çalışma, proje ve hedefler konusunda senato üyeleriyle sohbet etti.
Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Elmastaş şunları söyledi: “YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın görüş ve önerileri bizim için ufuk açıcı oldu. Özellikle akademik anlamdaki planlamalarımıza yön verici rehberliği bizim için oldukça faydalı bir durumun oluşmasını sağladı. Biz de kendilerinden aldığımız ufuk açıcı fikirler ile genç üniversitemizi daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bundan sonraki süreçte karşılığı olan, bölgemize ve ülkemize sosyo-ekonomik açıdan katkı sağlayacak bölüm ve programları hayata geçirmenin önemine dair verimli bir toplantı oldu.
YÖK Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu verimli senato toplantısı için tüm katılımcılara şükranlarımı sunarım.”
GENEL
01 Haziran 2023GÜNDEM
01 Haziran 2023ADİLCEVAZ
01 Haziran 2023ADİLCEVAZ
01 Haziran 2023ADİLCEVAZ
01 Haziran 2023ADİLCEVAZ
01 Haziran 2023ADİLCEVAZ
01 Haziran 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.